Näringsliv

Näringsliv

Lokaler och kontor i möjligheternas centrum

Söker du en attraktiv utvecklingsmiljö som attraherar kompetens, bygger varumärket och hjälper företaget att växa? Vill du vara med och skapa framtidens mötesplatser i city? Välkommen till Lundbergs Fastigheter och Innerstan – hjärtat av Norrköping.

Lokal- och kontorsuthyrning

Hyr lokal eller kontor

Kunskap + Engagemang = Affärsnytta

Vad är rätt läge i Innerstan? Vilken typ av lokal är den bästa lösningen för dig? Vi har flera kontorsfastigheter i Innerstan, alla med sina egna kvalitéer och karaktär. Vad som passar er bäst tar vi så klart reda på tillsammans.

En plats för möten, affärer och företagande

I Innerstan finns många företag som är viktiga för Norrköping och hela regionen. En inspirerande mix med allt från stora internationella bolag till små lokala aktörer. Vi tror att det är just blandningen av företag som skapar möjligheter och den goda stämningen. Här är det enkelt att träffas, bygga relationer och nätverk. Här inspireras och lär man av varandra – och så klart sker en och annan affär grannar emellan.

Vill du förverkliga idéer i city? Nu är tiden inne.

Har du en affärsidé som du vill realisera i Innerstan? Vill du vara med och skapa de nya mötesplatserna? Låt oss ses och prata vidare!

Lisa Thörn
Uthyrare – Kommersiellt, Innerstan
Caroline Nilsson
Uthyrare – Kommersiellt, Innerstan